informatie

Cocktailfestival SHAKE!
Met dit festival willen de initiatiefnemers samen met twaalf Amsterdamse cocktailbars en diverse merken de bruisende cocktailscene dichter bij het publiek brengen.

Verspreid over de terrassen van Helling 7 en Lagerwal nabij krijgen tien Amsterdamse cocktailbars een podium om een breed publiek kennis te laten maken met de avontuurlijke smaken die in de cocktailscene worden bedacht. Tevens worden de zes fysieke barren toegewezen aan diverse merken, die zichzelf daar kunnen presenteren door middel van creatieve activaties en combinaties.

Niet alleen kun je hier de meest spannende en interessante cocktails proeven die de Amsterdamse scene te bieden heeft, maar ook genieten van een vol programma met muziek, food, workshops en entertainment in de vorm van livemuziek en dj’s.

Shake Cocktail festival is een culinair evenement waar je kan genieten van de beste cocktailbars uit Amsterdam. Een rijk gevuld programma met live muziek, dj’s, sprekers.

Ons prachtige evenemententerrein bevindt  op het terrein van Lagerwal.
Dit is in Amsterdam Noord. Vanaf de pont NDSM is het 3 minuten fietsen.

Parkeren van fietsen graag in de fietsenrekken bij de entree.

De data en tijden van Shake! Cocktail Festival 2024 moeten nog bekend worden gemaakt

Bij de entree kan worden gevraagd om een identiteitsbewijs. Wij vragen je om hier rekening mee te houden.

Shake! is een pin-only evenement. Het is alleen mogelijk om op het festival met PIN te betalen. Lekker makkelijk en snel je drankje of hapje afrekenen.

Het is niet mogelijk om het terrein van Het Shake! Festival te verlaten en later opnieuw binnen te komen.

De beste reismogelijkheid naar Het Shake! Festival is te voet of op de fiets. Wij vragen iedereen zijn of haar fiets te parkeren in de fietsrekken. Fietsen die niet in de fietsrekken staan lopen het risico om te worden verwijderd. (fietsen worden na het event verwijderd)

Bezoekers die met de auto komen kunnen parkeren in nabijgelegen parkeergarages: Parkeergarage Parkbee The Curve, Parkbee mt Lincolnweg of in de parkeervakken in de buurt van het terrein.

Navigeer naar tt. Melissaweg 57 en laat je afzetten op het kruispunt. Het is 50 meter lopen vanaf hier, naar de entree.

Openbaar vervoer. tt. Melissaeg is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Deze volgende haltes zijn op loopafstand van het festivalterrein: Stenendokweg of Klaprozenweg. Raadpleeg 9292.nl voor de meest actuele reis informatie.

De NDSM pont is 3 minuten fietsen en 8 minuten lopen.

Wij doen er alles aan het terrein toegankelijk te maken voor iedereen. Het terrein van lagerwal is helemaal bereikbaar en hebben wij ook een invalide toilet.

Helling 7 heeft een lift, waardoor je wel naar boven kan. door tredes in het pand en op het terras is dit gedeelte niet helemaal toegankelijk.

Wil je een blog, vlog of item maken over Shake Cocktail festival? Dat vinden wij leuk! Mail voor een presskit naar info@shakecocktailfestival.nl

 • Shake! Cocktail Festival behoudt zich het recht om iemand te allen tijde de toegang tot het evenement te ontzeggen.
 • Shake! Cocktail Festival behoudt zich het recht om het evenementenbeleid te allen tijde aan te passen.
 • Shake! Cocktail Festival behoudt zich het recht om bezoekers op de locatie van het evenement te registreren op zowel beeld- als geluidsdragers. Deze opnames kunnen door de organisatie gebruikt worden, zonder dat zij hiertoe een vergoeding (in de vorm van geld of andere zaken) verschuldigd is aan de desbetreffende bezoekers.
 • Bezoekers van het evenement dienen akkoord te gaan met een visitatie op tassen bij de ingang, indien verzocht.
 • Voor Shake! Cocktail Festival geldt minimumleeftijd van 18+
 • Eigen consumpties, flessen, blikjes, alcohol, glaswerk en brandgevaarlijke materialen zijn verboden op de locatie en mogen niet mee naar binnen worden genomen.
 • Drugs zijn verboden. Dit geldt zowel voor eigen gebruik als voor de verkoop.
 • Wapens zijn ten strengste verboden. Wees verstandig en laat alle voorwerpen thuis, die gezien kunnen worden als wapens. Voorwerpen die als wapens gebruikt kunnen worden zullen in beslag worden genomen.
 • Het is verboden om commerciële activiteiten uit te oefenen op de locatie.
 • Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico.
 • Het evenemententerrein is alleen te voet toegankelijk. Alle vormen van rijwielen zijn verboden op het evenemententerrein met uitzondering voor rolstoelen/scootmobiels.
 • Shake! Cocktail Festival is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezittingen of lichamelijke gesteldheid van de bezoekers.
 • Op en rondom de locatie wordt streng gecontroleerd op ongeregeldheden. Personen die zich op welke manier dan ook misdragen zullen onmiddellijk van het terrein verwijderd worden.
 • Het is verboden om (semi) professionele fotoapparatuur mee te nemen naar evenementen, tenzij anders overeengekomen middels een toegewezen persaccreditatie. Een gewone (digitale) camera is wel toegestaan
 • Shake! Cocktail Festival is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.
 • Een bezoeker met club gerelateerde kleding (waaronder voetbalshirts en clubkleding van motorclubs) wordt de toegang tot Shake! Cocktail Festival geweigerd.

Helaas is het deze editie niet mogelijk om je hond mee te nemen.

Tijdens Shake! CocktailFestival wil je optimaal genieten van de muziek. Maar op een pieptoon, suizende oren, tijdelijke slechthorendheid of zelfs blijvende gehoorschade zit je natuurlijk niet te wachten. Daarom ben je goed voorbereid en zorg je voor goede gehoorbescherming tijdens dit mooie feest. Wij bieden universele oordoppen aan.

Op het terrein zijn kluisjes aanwezig. op is op.

Bij betreden van het festival geef je automatisch toestemming om je vast te laten leggen door onze fotografen. Ben je een fotograaf en wil je je dienst aanbieden neem contact met ons op.

Wil je promotie maken? We willen liever niet dat er op het Shake Cocktail Festival terrein word geflyerd. Wil je met ons samen iets promoten kun je mailen naar info@shakecocktailfestival.nl

Mocht je nog vragen hebben kun je ons bereiken via Facebook, Instagram of e-mail ons op info@shakecocktailfestival.nl. Wij doen ons best je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.